Na 9 lesavonden gevolgd te hebben, is op dinsdag 14 Maart 2017 door alle deelnemers een examen gedaan. Voor vele cursisten toch wel een spannende avond.

In groepjes van twee werden de cursusten de gymzaal ingestuurd om in ca. een half uur examen af te leggen. In de praktijk bleek dat meestal iets langer te duren. Ondertussen werd door de rest van de cursisten volop  over van alles en nog wat gepraat, terwijl ze wachtten op hun beurt om examens te doen. Er waren ook meer dan genoeg versnaperingen beschikbaar; Buiten het eten en drinken dat er van de EHBO uit voorzien was, was er óók  nog een taart, gebakken door de bekendste taartenbakster van Berkenwoude, en óók nog volop chocolade n.a.v. de geboorte van een kleinkind van een van de deelnemers.

Nadat iedereen de examens had afgelegd, kwamen de examinatoren binnen om de uitslag te geven; Sommigen hadden het gehaald, sommigen met de hakken over de sloot.... Maar uiteindelijk was iedereen geslaagd!!! Niet veel later werden er namens zwembad Scharlesooi bloemen uitgedeeld aan de geslaagden, die de cursus volgden t.b.v. het zwembadje in Berkenwoude.  

Nogmaals felicitaties aan alle geslaagden.

Op de foto: De kaderinstructrice en de twee LOTUS-sen, die de cursisten les gegeven hebben. Verder staan zes van de zeven geslaagde cursisten ook op de foto.